Håndtverksavdelingen

Gode produkt fra et flott miljø

To kvinnelige arbeidstakere ved foretaket Ytre Namdal Vekst i Rørvik. Foto.
Miljøet ved håndverkstavdelingen er trivelig og inkluderende.  Med dyktige medarbeiderne som jobber effektivt med varierte oppgaver.

Håndtverksavdelingen ved Ytre Namdal Vekst ivaretar kvaliteter som mange av oss verdsetter: Tradisjonelle produkt av høy kvalitet, praktiske ting som gjør at trivselen i en hver heim faktisk kan øke litt …

Variert hverdag

Vi har ingen nettbutikk, men varene som produseres kan sees og kjøpes ved vårt hovedkontor i Rørvik. Våre medarbeidere lager flere tradisjonelle husflids- og håndverksprodukt. For eksempel de tradisjonelle «sjyvottan» – vantene i ull som sørget for at fiskerne som i tidligere tider rodde etter levebrødet rundt Vikna, og mange andre steder, ikke ble frosne på hendene – uansett hvor bløtt arbeidsmiljøet var.

 

Veving av matter ved Ytre Namdal Vekst i Rørvik. Foto.
Vevene som benyttes er av høy kvalitet; samt av våre medarbeidere har lang og god erfaring i produksjonen.

Gode matter krever flid og utstyr …

Videre veves gulvmatter, ryer, av høy kvalitet. Mattene er ettertraktet vare, og går fortløpende ut til våre kunder. Et godt hjelpemiddel i arbeidet er verktøy av høy kvalitet; samtidig som resultatet aldri blir bedre enn hva ferdigheten til utøveren tillater.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktperson