Vedproduksjon

Fyringsved av topp kvalitet

Ved legges inn i fyringsovn. foto
Trivsel når det brenner fint i ovnen!

Lite slår trivsel og hygge i heimen som når det brenner fint i peisen og varmer godt fra ovnen. Fyringsved av topp kvalitet er et av de viktigste produktene fra Ytre Namdal Vekst. Gjennom helt fra tidlig på 90-tallet har vi vært stolt leverandør av brensel til stadig flere kunder. Strømprisen kan gå både ned og opp, og alternativene i form av varmepumper og annet kan gjerne melde seg: Nær sagt uansett trender og svingninger så er prima bjørkeved et klassisk produkt som aldri går av moten!

Bjørk fra Indre Namdal

Det er en velkjent læresetning at kvaliteten på råstoffet har betydning for hva som kommer ut andre enden i form av sluttprodukt. Derfor sørger vi ved produksjonen i Rørvik for tilførsel av godt råstoff fra Indre Namdal; tettvokst bjørk av den rette typen. Resultatet er at våre kunder virkelig får det produktet de imøteser. For både å sikre kvaliteten og lette logistikken, få fikk vi nå i 2018 reist et egnet tørke- og oppbevaringslager for fyringsveden – enten det er snakk om tradisjonelle storsekk eller de mindre 40 liters “forbrukerpakningene”.

Medarbeidere i vedproduksjonen ved Ytre Namdal Vekst. Foto.
Noe av “stammen” i vår vedproduksjon., omgitt av råstoff av beste kvalitet fra Indre Namdal.

Arbeidsmiljø som varmer

I likhet med at både kvalitet og etterspørsel er stabil, så er det også hyggelig å vite at stabilitet og arbeidsglede rår blant gjengen som står for denne produksjonen.

Kontaktperson